Med anledning av rådande situation så har vi beslutat att hålla mötet digitalt i Teams. Datumet är den 30:e maj och tiden kl. 15:00. Vill du som är medlem vara med så kan du skriva till henkelmusik@gmail.com. Du får då en inbjudan via länk. Man klickar på länken och släpps in i mötet av ordföranden. Om du inte har möjlighet att deltaga och har något du vill ta upp så skriv till samma mejladress. Vi är tacksamma för alla synpunkter, idéer och förslag. Vi hoppas verkligen att vi kan komma igång med någon form av verksamhet i år men denna vår ser det ut som det blir ganska lugnt.

Vi har en medlem som ägnat tiden åt att spela in musik som han producerat i sin egen regi. Fantastiskt bra gjort, så här delar vi en länk till JIMMY SJÖLANDER, lyssna och njut!

YOUTUBE JIMMYS MUSIK: https://youtu.be/yvZX3Z4-LlY