2020

Efter Kajkrogens konkurs och verksamheten låg nere under hösten 2019 så startade vi tillsammans med Restaurang Gallerian Open Stage. Vi såg vid tidigt stadium ett stort intresse för detta och i början av 2020 var alla 4 tillfällen med Open stage fullbokat på en vecka, jättekul tyckte vi!

6 Feb.            Open Stage: Denna gång började vi med Fredagskören, trevligt inslag tyckte vi. Sedan fortsatte Retro Band med lite Jazz. Därefter Hasse Flower Cover Band. Sist fick vi höra Fire in the Basement. Överhuvudtaget en lyckad kväll med mycket folk, fullsatt? Bra och trevlig stämning på Gallerian.

5 Mars          Open Stage: Först ut var Country Dudes. Därefter gjorde Jimmy Sjölander ett Tribute för Åke Dahlman (Saxdals-Elvis) som så tragiskt gick bort för en tid sedan. Som nummer 3 spelade Occational Wednesdays. Sist fick vi höra lite tung gung med The Mörkret.

Vi fick sedan ställa in resten av säsongen p.g.a. Corona utbrottet.

24 Maj          Årsmöte: Vi konstaterar att det blev ett snöpligt stopp i aktiviteterna p.g.a. pandemiutbrottet. Vi var 16 närvarande på Gammelgården som serverade en lunch efter mötet var klart. Vi får ligga lågt med föreningens aktiviteter till vidare eftersom vi inte får samla mycket folk på samma plats. Föreningen följer de rekommendationer som ges från FHM.

6 Sept.          Rock o Pall: Ett samarbete med Unika Ludvika och Rock-Micke skapade detta speltillfälle på den scenen som är mitt på centrum bredvid Handelsbanken. Först ut kl. 12:00 var Unknown Wankers som fick ta emot den första regnskuren. Därefter uppträdde JRP Trio, Glöd, The Mörkret och sist IronBourne. Unika Ludvika hade tagit fram 50 sittplatser i form av Pallar med logo Rock o Pall. De flesta i publiken stod däremot runt omkring under tak p.g.a. det ostadiga vädret. Vi konstaterade att detta fungerade bra med tanke på omständigheterna. Uppskattades av både publik och artister.

Pandemin fortsätter och verkar bli en segdragen historia så vi har inte haft någon vidare aktivitet under resten av året.